IBC Watertank 1000 liter

Image

Een IBC (Intermediate Bulk Container) watertank met een capaciteit van 1000 liter is een industriële container die wordt gebruikt voor het opslaan, transporteren en leveren van grote hoeveelheden vloeistoffen. De IBC watertanks is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen corrosie en slijtage. De IBC heeft een stevig metalen frame dat de tank ondersteunt en zorgt voor stabiliteit tijdens transport en opslag.

De IBC watertank heeft een groot vulpunt aan de bovenkant, afgedicht met een schroefdeksel. Aan de onderkant bevindt zich een aftappunt aarmee de vloeistof gemakkelijk kan worden afgevoerd. Om de verplaatsbaarheid te vergemakkelijken, is deze IBC watertank voorzien van handvatten en gleuven die geschikt zijn voor heftrucktanden. Hierdoor kunnen ze efficiënt worden verplaatst binnen een faciliteit of op een bouwplaats.

IBC watertanks van 1000 liter worden vaak gebruikt voor het opslaan en transporteren van verschillende vloeistoffen, waaronder water voor irrigatie, regenwateropvang, chemische stoffen, vloeibare meststoffen, en meer. Ze zijn populair in industrieën, landbouw, bouw en andere sectoren.

De watertank is NIET geschikt voor drinkwater.

IBC Watertank 1000 liter

Dag

10,00

excl BTW

12,10

incl BTW

Week

20,00

excl BTW

24,20

incl BTW

Prijzen exclusief 7% risicoregeling

Borgsom 50,00

Prijzen in euro's

Haico Verhuur

Bel ons gerust voor meer informatie of prijzen:

06 - 83 51 75 40